Comunicate de presa

Cristian Boureanu: “Hotilor, luati-va taxa inapoi!”.
17 februarie 2008 - Apropierea alegerilor si deteriorarea dramatica a imaginii PNL ii provoaca pe unii parlamentari ai acestui partid la actiuni ridicole si disperate.
citeste mai mult

PDL solicita analizarea situatiei economica - financiara a S.C Termoficare 2000 S.A
1 februarie 2008 - Avand in vedere situatia economica extrem de dificila in care se afla S.C. Termoficare 2000 S.A. Pitesti, respectiv pericolul iminent de faliment care ar duce la intreruperea caldurii si apei calde in apartamentele pitestenilor, Partidul Democrat Liberal Arges isi reafirma urmatorul punct de vedere:
citeste mai mult

Cer politicienilor sa se mobilizeze si sa elaboreze un Cod de Procedura Penala care sa nu fie o pacoste pentru Justitia din Romania
8 noiembrie 2007 - PLD cere presei si politicienilor care isi doresc o Romanie democratica sa nu isi slabeasca vigilenta fata de modificarile operate de Parlamentul Romaniei la Codul de Procedura Penala.
citeste mai mult

Cristian Boureanu a semnat petitia privind grabirea infiintarii unei Politii a Animalelor.
28 septembrie 2007 - Sunt socat si dezgustat dincolo de cuvinte de imaginile transmise pe Internet, in care trei tineri au jucat fotbal cu o pisica pana cand animalul a murit. Aceste imagini, la care nici nu am reusit sa ma uit pana la capat, m-au facut sa ma intreb ce fel de oameni am fi, daca am lasa asemenea lucruri sa se petreaca fara sa luam masuri.
citeste mai mult

Bogdan Olteanu compromite grav ideea schimbarii generatiilor in politica.
23 septembrie 2007 - Presedintele Camererei Deputatilor, Bogdan Olteanu, invoca valorile democratiei si Constitutia numai cand conducerea PNL se afla la ananghie. Intentia de a relua votul la motiune daca vreun deputat va vota la vedere arata clar cat de tare se teme grupul Tariceanu de pierderea puterii.
citeste mai mult

Dl. Ciuvica minte si isi pemite sa faca atacuri publice fara a se informa in prealabil.
29 mai 2007 - Daca nu ar fi existat antecedente in activitatea publica a dlui Ciuvica as putea crede ca a fost indus in eroare. Dl. Ciuvica minte, dezimformeaza opinia publica si isi pemite sa faca atacuri publice fara a se informa in prealabil.
citeste mai mult

Majoritatea anti-reformista a incercat sa transforme ANI dintr-un dulau fioros intr-un pudel simpatic
1 mai 2007 - Coalitia anti-reformista a lansat astazi doua fumigene dintr-o lovitura, prin adoptarea legii ANI in Senat.
citeste mai mult

Pentru Mircea Geoana democratia insasi este un produs toxic
27 aprilie 2007 - Mitingul de la Craiova al PSD aminteste de Congresele PCR de odinioara. Nu ma surprinde ca dl Geoana, produs al unui partid de comunisti, se simte bine in acest mediu.
citeste mai mult

PSD are dificultati in a intelege mecanismele democratiei
20 aprilie 2007 - Dezaprob modul in care Mircea Geoana si alti fosti sau actuali membri PSD incearca sa prezinte sustinerea populara de care se bucura Traian Basescu drept o noua mineriada. Este o dovada ca PSD are reale dificultati in a intelege mecanismele democratiei.
citeste mai mult

Demersul suspendarii presedintelui Basescu nu mai are justificare legala si morala
18 aprilie 2007 - Constat incapatanarea cu care coalitia PSD-PRM-PC-PNL persista in demersurile de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Decizia Curtii Constitutionale, care a admis rolul presedintelui-jucator, ar fi trebuit sa puna capat actiunilor coalitiei antiprezidentiale.
citeste mai mult

 < inapoi   1 2 3 4   inainte »
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe