Comunicate de presa

PNL nu mai are nimic in comun cu Alianta D.A.
27 martie 2007 - Prin declaratiile sale, Calin Popescu Tariceanu este cel care rupe de facto Alianta D.A, ducandu-si pana la capat opera de distrugere a acesteia. Adevarul este ca, din vina lui Tariceanu si a gastii sale, Alianta, asa cum au votat-o alegatorii in 2004, incetase oricum de mult sa mai existe.
citeste mai mult

Tariceanu pregateste terenul pentru scoaterea PD de la guvernare
14 martie 2007 - Prin prezenta si discursul sau de astazi din Senat, premierul si-a depasit toate recordurile de ipocrizie anterioare, desi ridicase destul de sus stacheta prin prestatia sa din ultima vreme.
citeste mai mult

Tarceanu are ca singur obiectiv supravietuirea la putere
23 ianuarie 2007 - Partidul Liberal Democrat considera ca sub masca unei preocupari pentru subiectele legate de exercitarea guvernarii, premierul Tariceanu are de fapt ca singure obiective supravietuirea la putere si realizarea agendei personale.
citeste mai mult

PNL se teme de aparitia PLD pe scena politica romaneasca
22 ianuarie 2007 - Am asistat astazi la incercarile PNL de a pune piedici in calea inscrierii Partidului Liberal Democrat. Demersul de astazi dovedeste ca PNL se teme de aparitia PLD pe scena politica romaneasca.
citeste mai mult

Actiunea premierului Tariceanu, o pata pe obrazul democratiei romanesti.
18 ianuarie 2007 - Solicit tuturor partidelor politice sa-si precizeze clar pozitia fata de abuzul repetat de putere de care se face vinovat Calin Popescu Tariceanu. Exercitarea actului de guvernare prin telefoane nepotrivite, aluzii si intrebari retorice scrise pe bilete semi-oficiale arata ca Tariceanu nu indeplineste conditiile de premier al unui stat european.
citeste mai mult

Comunicat de presa
19 decembrie 2006 - Vreau sa imi exprim public dezaprobarea fata de spectacolul dezgustator pe care l-au oferit ieri in Parlament deputatii si senatorii PRM, care au incercat sa transforme un moment istoric, condamnarea comunismului, intr-un circ penibil. Prin conduita lor, Vadim Tudor si membrii PRM si-au asumat clar faptul ca sunt urmasii fostului PCR.
citeste mai mult

Comunicat de presa
5 decembrie 2006 - Fundatia pentru Integrarea si Orientarea socio-profesionala a tinerilor cu handicap Licinium, in parteneriat cu cabinetul parlamentar Cristian Boureanu a organizat astazi in incinta Palatului Parlamentului, o actiune menita sa marcheze Ziua Internationala a persoanelor cu handicap (3 decembrie) si atraga atentia asupra problemelor majore cu care se confrunta aceste persoane.
citeste mai mult

Comunicat de presa
3 decembrie 2006 - Partidul Conservator si-a aratat astazi adevarata fata, iar situatia actuala este o rezultanta directa a refuzului premierului Tariceanu de a organiza alegeri anticipate în vara anului trecut.
citeste mai mult

Comunicat de presa
30 noiembrie 2006 - La exact o saptamana de la revocarea din functie a dlui Gheorghe Flutur, constat ca presedintele PNL nu este capabil sa faca o nominalizare pentru postul de ministru al Agriculturii. Intarzierea nepermisa a numirii noului titular al portofoliului evidentiaza, inca o data, stilul constant falimentar de a face politica - „de la zi la zi”- al presedintelui PNL.
citeste mai mult

Vreau sa le multumesc tuturor argesenilor care au votat PLD
26 noiembrie 2006 - Rezultatul Partidului Liberal Democrat, ca urmare a scrutinului din data de 25 noiembrie, demonstreaza ca ne-am atins obiectivul propus, acela de a ne plasa pe locul patru in preferintele electoratului. La nivel national, obiectivul de a obtine 10% din numarul de parlamentari a fost atins.
citeste mai mult

 < inapoi   1 2 3 4   inainte »
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe