Comunicate de presa

COMUNICAT DE PRESA
17 noiembrie 2006 - Apreciez responsabilitatea gestului d-lui Gheorghe Flutur si a celorlati liberali, care dovedesc astfel viziune si maturitate politica. Inteleg ca o asemenea decizie nu este usor de luat, dar orice om caruia ii pasa de PNL nu are cum sa nu fie ingrijorat de soarta partidului.
citeste mai mult

Comunicat de presa
5 noiembrie 2006 - Aderarea “in bloc” a filialei PNL Botosani la proiectul politic propus de Platforma Liberala, impreuna cu declaratiile de adeziune ale liberalilor din alte filiale, denota, daca mai era nevoie, ca actuala conducere a PNL, in frunte cu Calin Popescu-Tariceanu, se afla in plin proces de pierdere a legitimitatii.
citeste mai mult

COMUNICAT DE PRESA
14 noiembrie 2006 - Pozitia adoptata de conducerea PNL, la finalul Comitetului Executiv din 13.11.2006, fata de Platforma liberala si de sustinatorii acesteia s-a dovedit o tentativa rudimentara de manipulare a membrilor de buna credinta si a opiniei publice.
citeste mai mult

 < inapoi   1 2 3 4  
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe