Cristian Boureanu: “Castigam Consiliul Judetean”
22 mai - Invitat la emisiunea “Realitatea zilei” a postului de televiziune Realitatea TV, deputatul Cristian Boureanu, candidatul Partidului Democrat Liberal la presedintia CJ Arges a facut referire la situatia din judet.
“Se pare ca de la Palatul Victoria nu se mai aude de descentralizare, de autonomie locala, de alegeri locale, mizele sunt total diferite. In Arges batalia se da intre PSD, partid de stanga si restul partidelor. PSD conduce de 18 ani. Batalia in tara se da intre PDL si PSD, respective PDL si UDMR in cateva judete din tara” .

“Pentru prima oara dupa 18 ani vreau sa schimbam conducerea rosie de la Arges. Vreau sa scap de fostii ofiteri DIE, fostii ofiteri de securitate, fostii ofiteri SRI din conducerea judetului, clanul Nicolescu.
Pentru prima oara cred cu adevarat ca putem sa-i batem, eu sunt numai in comune de doua saptamani, e o exceptie faptul ca sunt astazi la emisiune la Bucuresti, ma intorc in Arges si castigam Consiliul Judetean. Ca sa fie lucrurile clare - si cu ajutorul colegilor de la PNL, PNG, PC care s-au saturat de 18 ani de coruptie in Arges”, a spus Cristian Boureanu.
« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe