PD-L a declansat o ampla campanie de sprijin a victimelor inundatiilor
PD-L a declansat o ampla campanie de sprijin a victimelor inundatiilor 30 iulie - Deputatul Cristian Boureanu, presedintele organizatiei PDL Arges, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, la Pitesti, ca filiala pe care o conduce a declansat o ampla campanie de sprijin a victimelor inundatiilor din Moldova prin colectarea de ajutoare.
Actiunea se desfasoara la nivelul intregii tari iar in Arges vor fi infiintate puncte de colectarea a lucrurilor ce ar putea fi utile persoanelor afectate in Pitesti, Curtea de Arges, Campulung, Topoloveni, Mioveni si Costesti dar si la toate primariile unde partidul are primari.

„Nu vrem sa punem monopol pe aceasta actiune, ne-am bucura ca si alte partide sa se alature si chiar sa faca si mai bine decat noi acest lucru. Vrem sa fim doar un exemplu si de la noi aceasta initiativa sa fie preluata si de altii. Este un bun moment prilej sa intoarcem ajutorul pe care si noi l-am primit odata! Dincolo de ce vedem noi la stiri, aceste lucruri vor fi utile pentru cei afectati. Nu sunt nici oameni bogati in aceasa zona, Moldova este cea mai saraca zona a tarii. Pentru unii dintre ei, un simplu televizor care acum nu e nici doua milioane la o promotie a unui magazin, este probabil ultimul lucru la care se gandesc sa si-l cumpere acum, cand au ramas fara casa. Orice televizor, aparat de radio, frigider sau alt obiect de care nu mai aveti nevoie va fi binevenit pentru ei. Unii dintre ei poate nici nu au avut vreodata un televizor color“, a declarat Cristian Boureanu.

Pot fi donate orice fel de obiecte, de la haine, incaltaminte, paturi, obiecte mici, pana la mobilier, frigidere, aparatura electrocasnica de tot felul. „Rugamintea este ca donatiile sa fie, pe cat posibil sortate si impachetate deja, pentru a fi mai usor sa fie impartite exact unde este nevoie”, a mai spus Cristian Boureanu.

In cadrul aceleasi conferinte de presa, liderul PDL a afirmat ca ar fi necesara organizarea unei sesiuni extrordinare pentru avizarea urmaririi penale a unor fosti ministri si actuali parlamentari. „Toata tara o sa considere ca Parlamentul României refuza sa traga vreo invatatura de pe urma raportului pe justitie al Comisiei Europene. Mi se pare grava lipsa de entuziasm a Parlamentului Romaniei privind convocarea unei sesiuni extraordinare; solicitarea exista si in agenda publica, si exista in momentul de fata si printr-o scrisoare adresata de presedintele Traian Basescu catre cele doua camere. Dar, dincolo de aceste solicitari, este foarte clar ca in raportul pe justitie se spune ca una dintre cele trei puteri ale Romaniei nu functioneaza la parametrii normali. Din pacate, este vorba despre Parlament. Nu sunt adeptul sesiunilor extraordinare, dar cred ca este in interesul României, in interesul cetatenilor ei, si nu in ultimul rand, in interesul parlamentarilor”, a declarat Cristian Boureanu.