Cristian Boureanu: “PDL este un proiect intre prieteni si parteneri vechi”
11 decembrie 2007 - PDL este un proiect intre prieteni si parteneri vechi, care se afla la a doua constructie politica de anvergura si care au incredere unii in altii.
Indiferent ce teze vor incerca sa acrediteze adversarii PDL, doresc sa subliniez ca este vorba despre un partid nou, creat pe stucturile PD si PLD, si ca niciun fel de speculatii nu vor reusi sa umbreasca nasterea acestei noi constructii politice.

Ambele formatiuni politice pun interesul public si intresul general in fata interesului personal si interesului de partid. Ne preocupa proiectul de ansamblu, aspectele legate de statut, de programul politic si de denumirea noului partid. Problemele tehnice si juridice vor cadea in sarcina unei echipe de juristi de la ambele partide, care vor identifica solutii pentru ca personaje ca Bogdan Olteanu si Nicolae Vacaroiu sa nu abuzeze de lege.

Le transmit tuturor adversarilor crearii PDL ca nu vor reusi sa compromita aparitia noului partid si ca degeaba se prefac ca nu vad padurea din cauza copacilor
« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe