Discursuri

Lansarea candidatilor PDL, Sala Palatului, 11 aprilie
11 aprilie 2008 - Ma simt mandru si onorat ca am ocazia sa vorbesc in fata reprezentantilor celui mai puternic si cel mai onest partid din Romania: Partidul Democrat Liberal – un partid care a dovedit prin liderii sai locali si centrali si prin membri sai ca stie sa faca ceea ce trebuie. FACEM CE TREBUIE!.
citeste mai mult

Congresul extraordinar al PLD
15 decembrie 2007 - Am simtit astazi printre dumneavoastra si printre colegii mei de la prezidiu o unda de tristete. Si este de inteles. Si cred ca este un sentiment pe care cred ca nu il avem numai noi ci si, cateva sali mai incolo, si colegii de la Partidul Democrat.
citeste mai mult

Fragmente Discurs Curtea de Arges
8 noiembrie 2007 - Deputatul PLD Cristian Boureanu a sustinut astazi, 8 noiembrie, o conferinta de presa la sediul PLD din Curtea de Arges. Au mai participat Gheorghe Davidescu, presedintele PLD Arges, Bogdan Badea, vicepresedinte PLD Arges, Costel Stan, presedinte PLD Curtea de Arges.
citeste mai mult

Discurs sustinut in Parlamentul Romaniei, in cadrul sedintei comune in care s-a supus la vot suspendarea Presedintelui Basescu
19 aprilie 2007 - Doamnelor si domnilor, Ne aflam intr-un moment trist, pe care nu ma asteptam sa-l traiesc dupa 17 ani de democratie. In mod sigur nu dupa alegerile din 2004. Astazi nu asistam la o dezbatere pe teme politice sau constitutionale. Suntem martori – si unii dintre dvs participanti - la o lovitura de stat deghizata de mantuiala sub masca democratiei.
citeste mai mult

Cristian Boureanu a fost ales vicepresedinte al PLD
31 martie 2007 - Domnule presedinte, stimati invitati, dragi colegi, Ne nastem ca partid intr-un moment dificil. Traim vremuri tulburi in politica romaneasca. Aproape ca nu avem aliati si avem multi dusmani. Politica romaneasca este tot mai departe de interesele oamenilor si trebuie sa spunem acest lucru.
citeste mai mult

Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe