Fragmente Discurs Curtea de Arges
8 noiembrie 2007 - Deputatul PLD Cristian Boureanu a sustinut astazi, 8 noiembrie, o conferinta de presa la sediul PLD din Curtea de Arges. Au mai participat Gheorghe Davidescu, presedintele PLD Arges, Bogdan Badea, vicepresedinte PLD Arges, Costel Stan, presedinte PLD Curtea de Arges.
Cristian Boureanu a anuntat ca a facut un drum pana la Valea Danului, la familia Stefanescu, familia cu zece copii care a ramas fara locuinta in urma inundatiilor. “Astazi s-au pus geamurile noii case si li s-au dus doua paturi cu saltele, aragaz, masina de spalat, iar saptamana viitoare vor primi o soba si un frigider.” Cristian Boureanu a adaugat ca „le-am pus doar doua conditii: in primul rand, sa duca copiii la scoala si de Craciun copiii sa aiba brad. De restul o sa ne ocupam noi ca in fiecare an - pachete cu dulciuri, mancare, hainute”.

Referitor la campania derulata de PLD in Arges, Cristian Boureanu a afirmat ca „peste tot pe unde mergem in campanie suntem foarte bine primiti; prima discutie pe care o avem este cea referitoare la votul uninominal, iar al doilea obiectiv este popularizarea siglei PLD. Despre programul de campanie va pot spune ca duminca o sa avem in miting impreuna cu PD-ul la Iasi, care va fi organizat de PLD. La Cluj o sa avem un miting PD-PLD, organizat de PD, iar ultimul va fi la Bucuresti”, a adaugat Cristian Boureanu.

Deputatul PLD a mai spus ca „in clipa de fata sunt convins ca PLD-ul va obtine un scor de 6-7%, sunt 3 sondaje unde avem peste 5%, iar astazi nu am nici un fel de indoiala ca avem 5-6%”.

„PN-ul este un brand sub acoperisul caruia s-au ascuns oameni fara culoare politica ; Miutescu se lauda ca a adus bani pentru scolile din Curtea de Argers, cand bani trebuiau sa vina de asta vara, Ministrul Adomnitei si-a batut joc de bani tarii prevazuti sa vina la o anumita data, dar care au ajuns cu sase luni intarziere. Acesta este de fapt meritul PNL !”, a declarat Cristian Boureanu.

Dupa conferinta de presa, Cristian Boureanu insotit de membri din conducerea filialei a efectuat o vizita in centrul orasului Curtea de Arges.

« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe