Emisiuni TV si Radio

Radio Romania Actualitati: Sfertul academic - Invitat: Cristian Boureanu, deputat PD-L
Realizator: Paul Grigoriu - Doamnelor si domnilor, ne onoreaza astazi cu prezenta sa la "Sfertul academic", in direct prin telefon, domnul Cristian Boureanu, deputat al Partidului Democrat-Liberal. Buna ziua. Va multumesc ca ati acceptat invitatia noastra.
Cristian Boureanu: Buna ziua si dumneavoastra si buna ziua si ascultatorilor nostri. Imi cer scuze ca este prin telefon. Nu am mai apucat sa vin din Arges pana la Bucuresti.
citeste mai mult

Interviu Cristian Boureanu la Radio Guerrilla
Interviu Cristian Boureanu la Radio Guerrilla
In primul rand, de ce te-ai hotarat sa devii politician?
Cristian Boureanu: Este un raspuns mult mai simplu decat crede multa lume. Dupa incercarile nereusite de a emigra din Romania, inclusiv in Africa de Sud, mi-am deschis prima firma, m-am tuns si am spus ca trebuie sa fac ceva pentru societatea in care raman.
citeste mai mult

Deputatul Cristian Boureanu, presedintele filialei PD-L Arges, a fost invitatul lui Robert Turcescu la emisiunea 100% a postului de televiziune Realitatea TV
18 martie 2008 - Deputatul Cristian Boureanu, presedintele filialei PD-L Arges, a fost invitatul lui Robert Turcescu la emisiunea 100% a postului de televiziune Realitatea TV, in data de 18 martie, alaturi de Cosmin Gusa si Cristian Diaconescu. Tema emisiunii: noua generatie in politica.
citeste mai mult

Realitatea Zilei
17 martie 2008 - Deputatul Cristian Boureanu, presedintele filialei PD-L Arges, a fost invitatul lui Razvan Dumitrescu la emisiunea Realitatea Zilei a postului de televiziune Realitatea TV, in data de 17 martie.
citeste mai mult

Sfertul academic, Radio Romania Actualitati
27 februarie 2008 Presedintele PD-L Arges, Cristian Boureanu, a fost astazi, 27 februarie, invitatul lui Paul Grigoriu, in cadrul emisiunii Sfertul academic, Radio Romania Actualitati
citeste mai mult

Deputatul PLD Cristian Boureanu a fost invitatul lui Robert Turcescu la emisiunea 100% in data de 12 noiembrie
12 noiembrie 2007 Au mai participat Cristian Diaconescu, vicepresedinte PSD si Mirela Voicu, jurnalist Realitatea TV. Tema emisiunii – situatia romanilor din Italia si declaratiile controversate din ultimele zile ale ministrului de externe, Adrian Cioroianu.
citeste mai mult

Emisiune Nasul, 5 noiembrie, B1 TV
5 noiembrie 2007 - Deputatul PLD Cristian Boureanu a fost luni seara invitatul lui Radu Moraru la emsiunea Nasul a postului B1 TV. Emisiunea, desfasurata sub titulatura ‘Drama romanilor din Italia” a avut ca tema cazul celor trei tineri romani impuscati in Italia, dintre care unul a murit pe loc, iar altul a murit in spital pe data de 18 octombrie.
citeste mai mult

Sfertul academic
25 mai 2007 - Cristian Boureanu, invitatul lui Paul Grigoriu la emiunea Sfertul academic
citeste mai mult

6, vine presa
18 martie 2007 - Deputatul PDL Cristian Boureanu, presedintele filialei PDL Arges, a fost invitat saptamana trecuta in cadrul emisiunii 6, vine presa a postului de televiziune B1 TV. Printre temele emisiunii s-au numarat discrepanta intre realitatile pe care le traiesc oamenii fata de realitatile in care se invart oamenii politici, dar si revenirea unor persoane disparute in ultima vreme din prim planul vietii politice.
citeste mai mult

Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe