Interviuri

Interviu 20 ianuarie 2008
20 ianuarie 2008 Domnule deputat, va adresez prima intrebare in calitate de lider al PDL Arges. Ce scor sperati sa va aduca alegerile locale, avind in vedere ca PSD si-a propus obtinerea a 45% in teritoriu, dar si la nivelul Consiliului Judetean? PSD viseaza cu ochii deschisi cand spune ca va lua 45% in judetul Arges. In alegerile pentru Parlamentul european, PSD a luat 35%, iar scorul anuntat ar insemna o crestere de 10 procente, mult peste posibilitatile si oferta PSD pentru populatie. Nici in zilele de glorie electorala a PSD, nu au avut un asemenea rezultat.
citeste mai mult

Interviu 16 noiembrie 2007
16 noiembrie 2007 Domnule Boureanu, care ar fi argumentele pentru ca populatia sa voteze PLD? Populatia ar trebui sa voteze PLD in primul rand pentru calitatea candidatilor sai pentru Parlamentul European. Suntem dintre partidele care a tratat cu seriozitate aceste alegeri, dovada componenta listei noastre electorale, care imbina experienta seniorilor cu entuziasmul unor tineri competenti pe domeniile lor. In fruntea listei l-am plasat pe Theodor Stolojan, pentru ca vrem ca romanii sa fie reprezentati la Parlamentul European de cel mai bun. Nu am procedat ca altii, care si-au trimis la PE rezervele sau au recurs la “imprumuturi” din societatea civila.
citeste mai mult

Interviu Bacau 14 noiembrie 2007
14 noiembrie 2007 Sunteti unul dintre cei mai ferventi sustinatori ai sistemului de vot uninominal. Introducerea votului uninominal este unul dintre obiectivele PLD inca de la infiintarea sa. Acesata prioritate este mentionata, la initiativa mea, inclusiv in rezolutia de infiintare a PLD.
citeste mai mult

Interviu Arpechim 1 noiembrie 2007
1 noiembrie 2007 Cum apreciati situatia generala la ARPECHIM ? Sunt eficient de clare clauzele care au generat aceasta situatie ? A fost suficienta transparenta? Nu cred ca este vorba in situatia de fata despre insuficienta transparenta. Asistam practic la doua situatii distincte. In primul rand, o mica intarziere in realizarea obiectivelor asumate in planul de privatizare privind protectia mediului. Atat autoritatile, cat si cetatenii trebuie sa realizeze ca nu este vorba despre o situatie exploziva, ci pur si simplu de cresterea gradului de protectie a mediului, generata de cerintele Uniunii Europene, odata cu integrarea Romaniei.
citeste mai mult

 < inapoi   1 2  
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe