Interviuri

Cristian Boureanu: presedintele Consiliului Judetean trebuie sa fie un bun manager de judet
Cristian Boureanu: presedintele Consiliului Judetean trebuie sa fie un bun manager de judet
16 mai - Cristian Boureanu, prezinta, intr-un interviu acordat ROMPRES, proiectele propuse argesenilor si primele masuri pe care le-ar lua in eventualitatea castigarii alegerilor si, de asemenea, vorbeste despre motivele care l-au determinat sa intre in cursa electorala. Va prezentam selectiuni din acest amplu interviu.
citeste mai mult

Interviu 20 martie 2008
Interviu 20 martie 2008
Cand va veti anunta candidatii la alegerile locale?
PDL si-a fixat ca termen 31 martie pentru desemnarea candidatilor la locale dar si a celor pentru Parlamentul Romaniei pe sistem de vot uninominal.
citeste mai mult

Interviu Curierul 13 martie 2008
13 martie 2008 Cand va veti anunta candidatii la alegerile locale? PDL si-a fixat ca termen 31 martie pentru desemnarea candidatilor la locale dar si a celor pentru Parlamentul Romaniei pe sistem de vot uninominal.
citeste mai mult

Interviu 7 martie 2008
7 martie 2008 Ce ne aduce bun votul uninominal? Este o victorie a democratiei si a vointei cetatenilor, care solicita de atatia ani sa isi desemneze direct parlamentarii. Este un prim pas foarte important in realizarea obiectivului de a alege oameni si nu liste.
citeste mai mult

Interviu ancheta
28 februarie 2008 Ce decizii ati luat la nivel de filiala PDL in urma rezultatelor sondajului intern. V-am ruga sa ni le precizati pe fiecare in parte. Ne aflam inca in faza analizarii datelor sondajului. Oricum, a fost doar o cercetare preliminara, iar in urma acesteia, vom declansa o serie de focus-grupuri la nivelul municipiului Pitesti, urmate de un al doilea sondaj. Vom urmari, pe de o parte, sa vedem clar care sunt principalele probleme ale pitestenilor, iar pe de alta parte, vom desemna candidatul cu cele mai mari sanse pentru Primaria Pitesti.
citeste mai mult

Interviu 20 februarie 2008
20 februarie 2008 Intentionati sa candidati din nou pentru o functie de deputat? Da. Nu ma vad iesind foarte repede din politica si sper ca in urmatorul mandat, prin introducerea votului uninominal si eliminarea posibilitatii ca executivul sa guverneze prin ordonante de urgenta, Parlamentul sa devina adevaratul for de dezbatere al legilor, asa cum se intampla in toate democratiile occidentale.
citeste mai mult

Interviu 17 februarie 2008
17 februarie 2008 Ce variante credeti ca are PNL, pentru criza de la Ministerul Justitiei? Ar trebui nominalizata alta persoana? Ce ar trebui sa faca acum PNL? Nu cred ca PNL are o varianta credibila in interiorul partidului. Este un partid de numai 10%, si a dovedit ca nu are suficienti oameni de valoare, cu care sa conduca Romania. Trebuie sa nominalizeze de urgenta alta persoana pentru Ministerul Justitiei si fie intra la guvernare pe fata cu PSD, fie aleg o persoana din societatea civila. Altfel, credibilitatea justitiei va avea de suferit.
citeste mai mult

Interviu 10 februarie 2008
10 februarie 2008 Pana la urma cand depuneti motiunea impotriva taxei auto? Chiar astazi si sunt curios daca imaginatia nestavilita a lui Bogdan Olteanu va gasi si de data aceasta un pretext ca sa nu o primeasca. A obtinut doar o amanare de cateva zile, care nu ii va folosi la nimic, intrucat motiunea tot va fi discutata.
citeste mai mult

Interviu 27 ianuarie 2008
27 ianuarie 2008 Credeti ca pitestenii vor ramane fara caldura in iarna aceasta? Ar fi o situatie regretabila si fara precedent. Nu stiu daca intr-adevar oamenii vor ramane fara caldura, dar este clar ca sunt probleme si nu mi se pare firesc ca acestea sa fie rezolvate pe muchie de cutit. In ultimele zile, s-au inmultit semnalele in presa locala dar si sesizarile primite la PD-L din partea cetatenilor, care se plang ca agentul termic le este livrat la o temperatura mult prea scazuta. Oamenii sunt ingrijorati ca regia termica locala nu mai are nici rezerve de combustibili si nici fonduri pentru a le achizitiona si ca in curand nu o sa mai poata furniza caldura deloc.
citeste mai mult

Interviu 25 ianuarie 2008
25 ianuarie 2008 Ministrul Economiei si premierul acuza PD-L de iresponsabilitate. Ne speriati degeaba cu colapsul economiei sau aveti motive intemeiate? Este evident ca economia romaneasca nu mai are randamentul din anii trecuti. Cresterea economica a incetinit, euro nu se mai opreste din crestere, alimentele de baza se scumpesc iar facturile la intretinere iau proportii. Mi se pare ca avem motive serioase de ingrijorare si de aceea PD-L a cerut primului-ministru Calin Popescu Tariceanu si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, sa vina in Parlament si sa prezinte solutii pentru redresarea economica.
citeste mai mult

    1 2   inainte »
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe