Cristian Boureanu a castigat un nou mandat de deputat in Arges
Cristian Boureanu a castigat un nou mandat de deputat in Arges 1 decembrie - Cristian Boureanu, presedintele PD-L Arges, a devenit din nou deputat al judetului Arges, in urma votului de duminica, 30 noiembrie.
Cristian Boureanu a iesit invingator in colegiul in care a candidat, 9 – Pitesti, situandu-se in fata contracandidatilor sai: Bogdan Pandelica (PSD) si Theodor Nicolescu (PNL). De altfel, acesta este singurul colegiu din judetul Arges, in care reprezentantii PSD nu s-au situat pe primul loc.
Dupa aflarea rezultatelor oficiale, Cristian Boureanu a multumit „argesenilor care au iesit duminica la vot, indiferent de optiunea politica. Le multumesc argesenilor care au votat Partidul Democrat Liberal si le multumesc din suflet celor care m-au votat in colegiul 9 – Pitesti. Sa dea Dumnezeu ca politicienii sa inceapa luna decembrie mai uniti si cu gandul la interesele romanilor”.

« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe