Cristian Boureanu –sustinator al echipelor de fotbal din Bradu si Oarja
Cristian Boureanu –sustinator al echipelor de fotbal din Bradu si Oarja 13 noiembrie 2008 - Deputatul a oferit echipamente sportive si incurajari din tribune
Deputatul Cristian Boureanu s-a aflat tot mai des in tribune, ca puternic sustinator al echipelor de fotbal din Oarja si Bradu. Astfel, chiar inaintea ultimului meci disputat, parlamentarul a impartit echipamente sportive complete jucatorilor de la Venetia-Bradu si F.C. Oarja.
Noile vestimentatii i-au stimulat pe fotbalisti, care s-au simtit echipati precum elitele sportului rege, si i-a determinat sa joace cat mai bine, chiar daca meciul a fost unul amical.
Cristian Boureanu, candidat pentru un nou mandat de deputat, a tinut sa le ofere echipamente si sa participe la meciurile fotbalistilor din Bradu si Oarja, iar in acest fel a avut ocazia sa afle exact care sunt problemele sportului rural. Interesul sau provine si din faptul ca una dintre prioritatile sale ca parlamentar este crearea de noi baze sportive si sprijinirea tineretului.

« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe