Deputatul Cristian Boureanu, in piata Smardan si Targul Saptamanal
Deputatul Cristian Boureanu, in piata Smardan si Targul Saptamanal 16 noiembrie 2008 - Ieri, deputatul PD-L de Arges Cristian Boureanu s-a aflat alaturi de pitesteni in unele dintre cele mai aglomerate zone ale orasului: piata Smardan si Targul Saptamanal.
Scopul a fost acela de a sta de vorba cu oamenii si de a vedea in ce conditii se desfasoara comertul la scara mica in Pitesti.
Argesenii l-au primit cu caldura pe deputatul Cristian Boureanu, bucurosi de ocazia de a discuta despre problemele zonei. Parlamentarul i-a asigurat de tot sprijinul sau si le-a oferit carti de vizita, pentru a putea tine legatura mai usor, dar si pliante cu propunerile sale de dezvoltare a Argesului.
Pitestenii si oamenii din Bradu au fost extrem de receptivi la ideile expuse de deputatul PD-L si l-au asigurat de increderea lor.

« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe