Intr-o viitoare guvernare PD-L, Argesul va deveni o prioritate
Intr-o viitoare guvernare PD-L, Argesul va deveni o prioritate 27 noiembrie 2008 - Liderii Partidului Democrat Liberal au demonstrat, importanta judetului Arges in viziunea partidului.
Emil Boc, presedintele PDL s-a aflat ieri pentru a doua oara in Arges, iar Theodor Stolojan, prim-presedintele PDL si viitorul premier al Romaniei a venit de cinci ori in zona noastra in decurs de o luna si jumatate. Adriean Videanu, prim-vicepresedinte PDL, Vasile Blaga, secretar general, Radu Berceanu, senator si fost ministru al Transporturilor, toti au venit in Arges pentru a sustine proiectele candidatilor PDL la Parlamentul Romaniei si pentru a sublinia faptul ca Argesul este prioritate economica zero pentru PDL. De altfel, tot in aceasta perioada s-a aflat in judet insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu, direct interesat de soarta uzinei Dacia – unul dintre cei mai importanti producatori din tara.

Emil Boc a mers ieri la Campulung si la Pitesti
Ieri, deputatul Cristian Boureanu, presedinte al organizatiei PD-L Arges, l-a intampinat pe liderul partidului Emil Boc. Impreuna au mers la Campulung, unde au vizitat doua fabrici de confectii, dupa care, insotiti de Sorin Buta, candidat in colegiul Campulung, si Gheorghe Nicut, candidat la Senat, au mers pe bulevardul Negru Voda, din centrul orasului, ocazie cu care oamenii au putut sta de vorba cu democrat-liberalii. Cetatenii din Campulung s-au plans de lipsa locurilor de munca si de proasta administrare a municipiului, cerand liderilor PD-L solutii concrete de revenire din acest impas economic.
Emil Boc si Cristian Boureanu au raspuns prompt prin proiecte cuprinse in prorgramul de guvernare PD-L, continuand apoi vizita in judet, la Pitesti.

Emil Boc: PSD inseamna coruptie
La Pitesti, Emil Boc, presedintele PDL, a sustinut o conferinta de presa alaturi de Cristian Boureanu, presedintele PD-L Arges si vicepresedinte la nivel national, precum si de senatorul PDL Mircea Cinteza. Cu aceasta ocazie, Emil Boc a declarat ca „mentinerea locurilor de munca si crearea de noi locuri de munca reprezinta un obiectiv prioritar pentru viitorul guvern PDL. Realizarea acestui obiectiv este cea mai mare provocare pe care o va avea guvernul PDL dupa 1 decembrie”.

Presedintele PD-L a mai spus ca „este foarte important ca romanii sa mearga la vot. Au alternativa PSD-ului, care inseamna doua lucruri: taxe mai mari si coruptie generalizata. Aceste lucruri va oferi PSD, daca va ajunge la guvernare. Presedintele PDL a adresat si un mesaj „foarte corect si sincer” catre cei care vor dori sa plece in mini-vacanta de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei: „sa nu aiba o surpriza, mai ales oamenii de afaceri, daca vor gasi o cota unica de impozitare a PSD-ului de 25%. Garantul cotei unice este Partidul Democrat Liberal, care este o sursa de bogatie, de prosperitate, de producere de locuri de munca si bani la buget, pe care ii putem avea pentru invatamant, sanatate, pensii, protectie sociala”. Emil Boc a adaugat ca PSD inseamna coruptie, mai ales avand in vedere ultima propunere pe care a facut-o, cea legata de amnistia fiscala. Acest lucru inseamna ca „in loc ca banii sa mearga la bugetul de stat, si ca banii sa fie folositi pentru invatamant si pensii, PSD propune stergerea datoriilor pentru cei care au facut averi ilicite.”

Presedintele PDL a mai spus ca „este foarte bucuros s-a aflat astazi alaturi de colegii din Campulung, dl. Buta si dl. Nicut, si de cei din Pitesti: Cristian Boureanu, Iulian Corbu, Stefan Ciocanel, senatorul Mircea Cinteza. Acestia sunt oameni care reprezinta garantia ca un vot pentru PDL, un vot pentru candidatii nostri reprezinta un vot ca fiecare cetatean al Pitestiului sa aiba o sansa mai buna in guvernarea PD-L”.

Cristian Boureanu a adaugat ca „Ion Iliescu a venit sa faca o lansare la Pitesti si am fost convins ca a venit sa lanseze programul de guvernare al PSD. Nu am gasit programul PSD de guvernare. Dar dansul a venit sa lanseze o carte, nu un program de guvernare. Nu am gasit nicaieri un program in care sa putem sa vedem sursele de finantare pentru cei 1000 de kilometri de autostrada, care asa cum am mai spus nu exista, nu am gasit nicaieri modalitatea in care vor sa faca reabilitarea termica a blocurilor, nu am gasit sumele care vor sta in spatele cresterilor salariale si cresterilor de pensii. PDL a venit inca din luna septembrie cu un program de guvernare clar, in care sunt precizate sursele si in care fiecare domeniu de activitate avea cifrele bugetare prezentate acolo. Mai mult decat atat, odata cu venirea crizei, au fost prezentate public o serie de masuri. Vorbim despre diferenta dintre demagogie si seriozitate”.

„Cred sincer ca acesta este un moment cheie. Este momentul ca oamenii sa aleaga intre demagogie, intre povesti sau a merge alaturi de un premier, dl. Theodor Stolojan, care a venit cu toate documentele pe masa”. Am mare incredere ca atat Mircea Cinteza la Senat, cat si candidatii tineri pentru Camera Deputatilor vom lua scoruri mari”, a mai spus Cristian Boureanu.

Se joaca miza Romaniei pe urmatorii 20 de ani
Ca reprezentant al tinerilor politicieni, dar si ca deputat cu experienta, Cristian Boureanu ii indeamna in mod deosebit pe tineri sa voteze: „Este foarte important ca cetatenii sa mearga la vot. Ma adresez in primul rand tinerilor: se joaca miza Romaniei pe urmatorii 20 de ani. Toate proiectele de acum, autostrazi, infrastructura feroviara etc, reprezinta miza pe urmatorii 20 de ani. Al tinerilor de azi este interesul, pentru ca ei vor fi peste 20 de ani oameni in puterea varstei, oameni care vor avea copii, carora trebuie sa le asigure o educatie corespunzatoare. Ii rog, asadar, pe tineri, sa vina la vot, sa-si spuna punctul de vedere pentru ca este pentru prima data cand pot sa aleaga omul si nu o lista, in spatele careia nu stii niciodata ce se ascunde”.

De altfel, toti liderii PD-L au subliniat in repetate randuri cat de important este judetul Arges pentru acestia, accentuand faptul ca intr-o viitoare guvernare PD-L judetul nostru va ramane prioritar, din punct de vedere al investitiilor si al proiectelor derulate pentru cetateni.
« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe