Radu Berceanu sustine proiectele lui Cristian Boureanu pentru Pitesti
Radu Berceanu sustine proiectele lui Cristian Boureanu pentru Pitesti 20 noiembrie 2008 - Radu Berceanu, fostul ministru al transporturilor si Cristian Boureanu, presedintele PD-L Arges si candidat la Camera Deputatilor, pe colegiul 9 au vizitat gara din Pitesti.
Democrat liberalii vizeaza mutarea garii in comuna Bradu, urmand ca terenul ramas liber sa fie folosit pentru constructia de locuinte si spatii comerciale. Zilnic locuitorii din Tudor Vladimirescu sunt nevoiti sa traverseze caile de cale ferata punandu-si viata in pericol desi in zona exista doua pasarele.

Radu Berceanu este de acord cu aceasta propunere, pe care o considera prioritara pentru viitorul guvern PD-L: “Este o idee fezabila si care ar aduce foarte multe beneficii Pitestiului, pentru ca gara are o circulatie foarte redusa, in schimb ocupa foarte mult teren si taie orasul in doua ”.

Cristian Boureanu a declarat ca “mutarea garii trebuie neaparat sa fie inclusa in PUG –ul care se face pentru Pitesti pentru urmatorii 25 de ani. Practic orice proiect major, pe care dorim sa-l facem pe urmatorii 25 de ani, trebuie sa introducem in Planul Urbanistic General, pentru a putea fi ulterior facut.”

Pentru indeplinirea acestui proiect, Cristian Boureanu intentioneaza sa faca un referendum pentru consultarea pitestenilor si promite ca viitorul guvern democrat liberal, va acorda o atentie deosebita dezvoltarii judetului Arges.

« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe