Theodor Stolojan a venit in judet sa sustina echipa PD-L Arges
Theodor Stolojan a venit in judet sa sustina echipa PD-L Arges 10 noiembrie - Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, s-a aflat duminca in Arges, pentru a sustine echipa de candidati la Camera Deputatilor si Senat, in frunte cu presedintele organizatiei judetene, deputatul Cristian Boureanu.
Theodor Stolojan, candidat la functia de prim ministru, a vizitat prima oara targul din Domnesti, unde a avut placuta surpriza sa fie primit cu multa caldura de oamenii veniti fie la targ, fie special sa-i vada si sa stea de vorba cu liderii PD-L. Alaturi de Theodor Stolojan si Cristian Boureanu s-au aflat candidatii la Camera Deputatilor Gheorghe Davidescu, Constantin Iordan si Adrian Lazar, dar si candidatii la Senat Mircea Cinteza (colegiul Pitesti) si Gabriel Bratu (colegiul 2 Stefanesti – Mioveni).

Urmatoarea oprire a echipei PD-L a fost la targul din Cosesti, unde, de asemenea, sute de simpatizanti i-au intampinat cu bucurie pe politicieni. Cristian Boureanu (el insusi candidat la un nou mandat de deputat pentru judetul Arges) i-a prezentat lui Theodor Stolojan problemele zonei si a obtinut promisiuni ca va fi ajutat sa rezolve situatiile de aici, din calitatea de prim ministru, daca oamenii vor vota PD-L. Argesenii au povestit cu multa deschidere cu ce se confrunta si i-au asigurat pe candidatii PD-L de sprijinul lor, in alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

« inapoi
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe