Omul politic
Omul politic Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:

1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.

In politica am inceput de jos. In anul 1995 m-am inscris in Partidul National Liberal, la organizatia de tineret. Am ales PNL pentru ca voiam sa fac politica de dreapta si imi placea deviza "Prin noi insine". Am parcurs tot drumul, de la lipit afise la organizare, pana cand, in anul 2000, am devenit presedinte al Tineretului National Liberal. Din 2001 pana in 2005 am fost membru in cel mai important for de conducere al PNL, Biroul Executiv, devenit ulterior Biroul Permanent Central.

In 2005 constatam cu ingrijorare un fapt care intre timp a devenit de notorietate publica: fara niciun argument concret, o parte a PNL decisese sa rupa Alianta D.A., cu care ajunsese la guvernare, sa tradeze increderea electoratului si sa bata palma cu PSD. Am avut indrazneala sa avertizez public PNL ca a luat-o pe o cale gresita, care va ruina sansele partidului de a avea un rol in dezvoltarea viitoare a Romaniei. Pentru ca spusesem public un adevar, am fost mai intai suspendat, apoi, in toamna lui 2006, exclus din PNL.

Dorinta de a face politica de dreapta in Romania si de a salva liberalismul - pe care PNL nu il mai reprezinta - m-a adus alaturi de alti lideri liberali de marca, eliminati de gruparea Tariceanu pentru ca gandeau altfel decat cei ajunsi temporar la putere. Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, oameni datorita carora PNL a ajuns la guvernare, precum si cei care li s-au alaturat au devenit noii mei colegi. Alaturi de acestia am creat PLD, constructie menita sa ii recupereze pe adevaratii liberali ramasi in PNL si sa continue apoi proiectul inceput prin crearea Aliantei D.A.: crearea unui partid puternic de centru-dreapta.

Constituirea Partidului Democrat-Liberal, pe 15 decembrie 2007, ne-a adus cu un pas mai aproape de acest deziderat. Desigur, forta unui partid se verifica prin alegeri si apoi prin modul in care guverneaza dar cred ca pentru prima data dupa multi ani, avem sansa sa facem in Romania politica de dreapta fara compromisuri.
Viziune si Misiune
Imi doresc sa fac parte dintr-o clasa politica in care stanga este stanga si dreapta este dreapta si in care stanga si dreapta se confrunta in alegeri si nu fac pacte subterane spre paguba alegatorilor.
Citeste mai multe
Omul de Afaceri
Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un week-end decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.
Citeste mai multe