Viziune si misiune
Viziune si misiune Imi doresc sa fac parte dintr-o clasa politica in care stanga este stanga si dreapta este dreapta si in care stanga si dreapta se confrunta in alegeri si nu fac pacte subterane spre paguba alegatorilor. Imi doresc o clasa politica formata din oameni care nu penduleaza intre partide de dragul pastrarii unei functii.

Cred ca Romania merita politicieni responsabili, capabili sa faca fata provocarilor lumii moderne. Si cred ca merita profesionisti, de la premier si ministri si pana la ultimul consilier comunal.

Vreau sa traiesc intr-o Romanie in care locuintele sa nu mai fie un lux pe care nu si-l pot permite toti. Cred intr-o Romanie cu o economie prospera, cu o clasa de mijloc puternica si cu un mediu de afaceri sanatos si stabil. Vreau sa traiesc intr-o tara unde sa isi poti trimite copilul la scoala fara sa te temi de ceea ce i s-ar putea intampla si in care toti cetatenii - saraci sau bogati - sa fie egali in fata legii si in fata serviciilor de sanatate.

Imi doresc o Romanie cu mai multe autostrazi si cu mai putine drumuri de pamant. Cu mai putine ajutoare guvernamentale si mai multa implicare din partea cetatenilor pentru a schimba si repara neregulile din societate.

Cred ca nu avem dreptul sa ne plangem de Romania si sa tanjim la miracole de peste granita atata timp cat nu am facut nimic pentru a schimba aceasta tara. Si acest rol revine tinerilor, fie ca sunt angajati, investitori privati, studenti sau participanti activi in organizatii nonguvernamentale. Personal, cred ca sunt cea mai buna dovada ca si tinerii pot avea un cuvant de spus in politica.

Trebuie doar sa decidem ca de azi incolo, in loc sa ne plangem, ne vom implica, fiecare acolo unde se pricepe mai bine. Fiecare in parte nu vom face o revolutie, dar impreuna putem schimba fata Romaniei.
Omul politic
Intotdeauna in politica m-am ghidat dupa aceste principii:
1. Intotdeauna am spus ceea ce gandesc, indiferent care au fost consecintele
2. Odata ce am investit intr-un proiect, mi-am asumat pana la capat nu numai beneficiile ci si riscurile
3. Am cautat sa merg intotdeauna alaturi de oameni corecti si demni.
Citeste mai multe
Media
Acesta sectiune este dedicata in special reprezentantilor presei (dar nu numai). Veti gasi aici comunicate de presa, relatari de la evenimente, discursuri, declaratii si mult mai multe.
Citeste mai multe